Aankoopmakelaar Tilburg

De aankoopmakelaar in Tilburg en omgeving staat voor u klaar

U bent op zoek naar aankoopmakelaar Tilburg? Dan bent u hier aan het juiste adres. Welkom en laat u inspireren door het ruime aanbod aan de meest veelzijdige woningen die wij u presenteren op de website.

U wilt uw huidige woning verkopen en deze staat in Tilburg of omstreken? Dan staat de aankoopmakelaar voor u klaar om dit te realiseren. Allereerst plannen wij een oriëntatiegesprek. Hier worden onder andere de volgende punten besproken:

  • Wat is uw huidige woonsituatie?
  • Naar wat voor een soort woning bent u op zoek?
  • Wat is uw budget?
  • Binnen welk termijn wenst u te gaan verhuizen?

Uw woning zal worden getaxeerd en indien nodig kan de woning worden voorzien van een energielabel. Tevens worden er representatieve foto’s gemaakt van uw woning die op de website komen te staan.

Voor onze dienstverlening hanteren wij een tarief van 10% (exclusief btw) over het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke aankoopprijs. De overige 90% is dus voor u! U koopt dus niet alleen de woning voor een lagere prijs maar kunt ook rekenen op professioneel advies.

Verwacht een uitstekende communicatie en een goede resultaten

Dankzij de kennis en ruime ervaring die de makelaars kennen kunnen wij u een uitstekende communicatie en goede resultaten beloven. Wij gaan namelijk actief aan de slag om ervoor te zorgen dat wij uw opdracht naar wens uitvoeren. Wij houden u continu op de hoogte van de vorderingen en denken ook met u mee als het gaat om eventuele opties et cetera.

Aankoopmakelaar TilburgOmdat wij ook actief zijn op social media, kunnen wij een breed publiek bereiken waar wij uw woning aan kunnen presenteren. Ook wanneer u op zoek bent naar een woning in Tilburg of omstreken zal de aankoopmakelaar zijn uiterste best doen om uw droomhuis te vinden. Een ieder heeft zo zijn eigen wens en smaak en dat is wat ons beroep zo veelzijdig maakt. Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch maar ook via de contactpagina op de site. Wij zijn u graag van dienst!

 

   Contact      Bel ons!