Aankoopmakelaar

Vertrouw op de aankoopmakelaar

Een woning kopen of verkopen is natuurlijk niet iets wat u alledaags doet. Het is daarom aan te raden om hier de juiste aankoopmakelaar voor in te schakelen. Dan bent u hier aan het juiste adres. Graag nodigen wij u uit om eens een kijkje te nemen op de website waar u een ruim aanbod kunt vinden van diverse woningen. Of u nu wilt kopen of verkopen? Wij zijn u graag van dienst.

Gaat u een huis kopen? Dan attendeert de aankoopmakelaar u graag op belangrijke aspecten die bij de aankoop van een woning komen kijken. Denk hierbij aan de financiering en verzekering et cetera. Ook komen de volgende vragen aan bod:

  • Wat is uw huidige woonsituatie?
  • Naar wat voor een woning bent u op zoek?
  • Wat is uw budget?
  • Binnen welk termijn wenst u te gaan verhuizen?

AankoopmakelaarPrestatiegerichte aankoopmakelaar

Als u uw huis samen met een makelaar van WitteWoning Makelaars koopt, zorgen wij voor een zo laag mogelijke aankoopprijs en u krijgt professionele begeleiding. Voor onze dienstverlening hanteren wij een tarief van 10% (exclusief btw) over het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke aankoopprijs. De overige 90% is dus voor u! Indien u één van onze aankoopmakelaars inschakelt slaat u twee vliegen in één klap. U koopt de woning voor een lagere prijs aan en u heeft een professionele begeleiding. Uw belang is ons belang. Geen resultaat, geen kosten. Veel van onze klanten schakelen ons in als aankoopmakelaar.

   Contact         Bel ons!