Huis verkopen Tilburg

Huis verkopen Tilburg

Wilt u uw huis verkopen in Tilburg en zoekt u hiervoor een makelaar? Neem dan contact op met Witte Woning Makelaar Erik van Poppel.

Huis verkopen TilburgJarenlange ervaring in de makelaardij

Een huis verkopen in Tilburg is waarschijnlijk niet iets wat u dagelijks doet. Er komt een heleboel bij kopen om uw huis goed in te markt te zetten en dat is dan alleen nog maar het begin. Voor ons is het verkopen van huizen wel iets wat we dagelijks doen. Sterker nog, we hebben jarenlange ervaring in de makelaardij in Tilburg en omgeving. We zijn daarom ook erg goed op de hoogte van waar kopers op letten in het aankoopproces en hoe we deze kopers het beste kunnen bereiken. En natuurlijk hebben we kennis over het actuele concurrerende aanbod. Wij kunnen u dus goed begeleiden en adviseren bij de verkoop van uw woning.

No cure, no pay

Door onze transparante werkwijze en lage kosten kunnen wij de courtage laag houden. U kunt het complete proces van de verkoop van uw woning aan ons uitbesteden. U kunt er ook voor kiezen om bezichtigingen zelf te begeleiden. U leidt dan zelf geïnteresseerden rond in uw woning. Wij kunnen u adviseren in de verschillende mogelijkheden. Wij werken op basis van ‘no cure, no pay’. Wanneer uw woning niet wordt verkocht, bent u ons geen courtage schuldig. U betaalt pas wanneer uw woning is verkocht. U kunt al bij ons terecht om uw huis te verkopen in Tilburg voor slechts 0,5% courtage.