Makelaar Tilburg

Een makelaar in Tilburg waar u op kunt rekenen

U bent op zoek naar een makelaar in Tilburg die u kan helpen met de verkoop van uw woning? Of u kunt wel wat hulp gebruiken bij het vinden van uw droomhuis? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Ik, Erik van Poppel, werk onder de naam WitteWoning Makelaars (op afspraak) vanuit kantoor Armhoef, De Werf 97 en beheer een etalage aan het Pelgrimspad in de wijk Armhoefse Akkers die duidelijk zichtbaar en bereikbaar is vanaf de parkeerplaats van de ALDI.  Tot mijn werkgebied hoort Tilburg en omstreken. Al jarenlang ben ik werkzaam in de makelaardij en mede hierdoor heb ik een groot netwerk in de regio Tilburg. Door onze geheel eigen stijl met een transparante werkwijze en lage kostenstructuur kan ik de courtage op een zeer laag niveau houden: al vanaf 0,5% courtage kan uw woning bij ons in verkoop en natuurlijk op basis van “no cure, no pay”. Ik denk graag op een creatieve manier met u mee voor een optimale verkoop van uw woning!

Ik kan u op een persoonlijke en professionele manier begeleiden met de verkoop van uw woning als verkoopmakelaar. Ook kan ik u op eenzelfde manier begeleiden bij de aankoop van een nieuwe woning die bij een andere makelaar te koop staat. Ik treed dan op als aankoopmakelaar; resultaatgericht en natuurlijk ook op basis van “no cure, no pay”. Uiteraard kan ik ook de taxatie van een woning verzorgen of een bouwkundige keuring. Ook kunt u bij mij terecht voor een eerlijk en écht onafhankelijk hypotheekadvies.

Makelaar TilburgVerwacht een goede communicatie en vele mogelijkheden

Niet alleen voor de verkoop maar ook voor de aankoop van een woning kunt u rekenen op de uitstekende kwaliteiten van de makelaar die werkzaam is in de regio Tilburg. Graag gaat de aankoopmakelaar eerst met u in gesprek om de volgende punten met u te bespreken:

  • Wat is uw huidige woonsituatie?
  • Naar wat voor een soort woning bent u op zoek?
  • Wat is uw budget?
  • Binnen welk termijn wenst u te gaan verhuizen?

Wij voegen uw wensen toe aan het aanbod dat wij hebben om op deze manier uw droomhuis te vinden. Wij helpen u in het hele traject en zorgen ervoor dat u niets over het hoofd ziet door met u mee te denken. Denk hierbij ook aan de verzekerings- en financieringsmogelijkheden.

 

   Contact      Bel ons!