Makelaardij Tilburg

Welkom bij Erik van Poppel Makelaardij te Tilburg

U bent op zoek naar een makelaar in Tilburg om uw woonwens te kunnen vervullen? Dan bent u bij Erik van Poppel Makelaardij uit Tilburg aan het juiste adres. Graag nodigen wij u uit om eens een kijkje te nemen op de website tussen het aanbod aan diverse soorten woningen.

Uiteraard bent u bij ons ook aan het juiste adres om uw huidige woning te verkopen. Wat uw wens ook is? Wij nodigen u graag uit voor een oriëntatiegesprek. Hierin bespreken wij alles om de opdracht op een gepaste wijze voor u te kunnen uitvoeren. Wij denken met u mee en voorzien u van het juiste persoonlijke advies. Dankzij onze lage kostenstructuur kan de courtage op een zeer laag niveau worden gehouden: al vanaf 0,5% kan uw huis bij ons in de verkoop.

Makelaardij TilburgUitstekende communicatie en diverse mogelijkheden

Wij beschikken over uitstekende communicatie, kennis en bieden u diverse mogelijkheden aan bij Erik van Poppel Makelaardij in Tilburg. Denk hierbij aan het attenderen op alle punten die tijdens het traject aan bod komen. Immers weten wij dat u allereerst denkt aan het budget. Echter zijn wij er voor u om u hierin bij te staan en onze kennis met u te delen. Denk hierbij aan de financiering en verzekering. Of u nu wilt kopen of verkopen? Wij helpen u graag bij een spoedig verloop.

Omdat wij sterk zijn op het gebied van social media kunnen wij een breed publiek bereiken. U hoeft hier zelf niets voor te doen, wij houden u continu op de hoogte van de vorderingen. Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer dat op de website is te vinden. Of laat uw gegevens achter op de contactpagina. U kunt spoedig een reactie verwachten. Graag gaan wij voor u aan de slag!

   Contact      Bel ons!