Taxateur Tilburg

Taxateur Tilburg

Bent u op zoek naar een taxateur in Tilburg? Dan bent u bij Witte Woning Makelaar Erik van Poppel aan het juiste adres.  

Taxatie verplicht bij hypotheek

Wanneer u een woning koopt en een hypotheek nodig heeft, wordt een taxatie verplicht gesteld door de bank. De geldverstrekker wil immers weten wat de woning waard is en of dat overeenkomt met het te lenen bedrag. Bij een taxatie wordt de waarde van de woning bepaald. Hierbij wordt gekeken naar een aantal factoren. Er wordt gekeken naar de plaats, de ligging, het type woning, de grootte van zowel de woning als het perceel en de staat van het onderhoud. Erik van Poppel is naast makelaar ook Taxateur in Tilburg. Wilt u uw woning laten taxeren? Neem dan contact met ons op en informeer naar prijzen en mogelijkheden.

Waardebepaling bij verkoop

Door zijn werk als taxateur in Tilburg kan Erik van Poppel snel de waarde van een woning bepalen. Dus ook al het gaat om het bepalen van de verkoopprijs kan hij u goed adviseren. Door zijn kennis en jarenlange ervaring heeft hij goed inzicht in wensen en behoeften van potentiële kopers. Erik van Poppel Makelaardij kan de verkoop van uw woning begeleiden tegen scherpe tarieven.

Taxateur TilburgContact

U kunt bij Erik van Poppel Makelaardij terecht voor zowel de verkoop als aankoop van uw woning. Daarnaast is hij werkzaam als taxateur in Tilburg en kan hij u adviseren over hypotheken. Wilt u weten wat Erik van Poppel voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.