Taxatie Tilburg

Een juiste taxatie van uw woning in Tilburg of omstreken

Een woning die te koop moet worden gezet heeft allereerst een juiste taxatie nodig. Bent u op zoek naar een woning in Tilburg of wilt u uw woning in Tilburg verkopen? Dan bent u hier aan het juiste adres.

U wilt uw huidige woning verkopen? Dan nodigen wij u allereerst uit voor een intake waar wij uw wensen en verwachtingen bespreken. Hierna zal er een taxatie van uw woning in Tilburg moeten worden uitgevoerd. Dan worden er representatieve foto’s gemaakt zodat deze op de website komen. Wij hebben tevens een ruim bereik op social media, waardoor u een snellere kans heeft op een bezichtiging omdat wij hier een breder publiek mee kunnen bereiken.

Taxatie TilburgVerwacht een uitstekende communicatie

Wij werken met korte lijnen en dit betekent ook een uitstekende communicatie. Wij hebben plezier in ons vak en ons streven is het voltooien van uw opdracht. Dit begint natuurlijk al bij de taxatie in Tilburg en omstreken. Het budget is voor onze klanten vaak erg belangrijk, daarom doen wij ons uiterste best om op een gewenst en reëel bedrag te komen. Ook wanneer u een woning wilt kopen, dan luisteren wij graag naar uw wensen en stellen u als eerste de volgende vragen:

  • Wat is uw huidige woonsituatie?
  • Naar wat voor een woning bent u op zoek?
  • Wat is uw budget?
  • Binnen welk termijn wenst u te gaan verhuizen?

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer dat u op de website kunt vinden of laat uw gegevens achter op de contactpagina. U kunt spoedig een reactie van ons verwachten. Graag tot ziens!

   Contact      Bel ons!