Verkoop woning Tilburg

Verkoop woning Tilburg

Voor de verkoop van uw woning in Tilburg kunt u terecht bij Witte Woning Makelaar Erik van Poppel. U kunt bij ons terecht voor de complete dienstverlening. De bezichtigingen laten uitvoeren door de makelaar is echter optioneel.

Zelf potentiële kopers rondleiden

Wanneer u ervoor kiest om zelf de bezichtigingen te doen bij de verkoop van uw woning in Tilburg kunt u veel geld besparen. U verzorgt zelf de rondleiding door uw huis. Er is niemand die uw huis zo goed kent als u zelf en niemand die er zoveel over kan vertellen als u. Heeft u de tijd niet om voor elke bezichtiging thuis te blijven of vindt u het niet prettig om mensen zelf rond te leiden? Dat kan natuurlijk ook en natuurlijk kunnen wij dan de bezichtigingen voor u doen. Het contact met potentiële kopers loopt sowieso via ons dus daar heeft u geen omkijken mee naar.

Verkoop woning TilburgCourtage

Ons tarief is in de vorm van courtage. Dit is een percentage over de uiteindelijke verkoopprijs. Daardoor is het ook voor ons voordelig om uw huis voor de beste prijs te verkopen en weet u zeker dat we hetzelfde doel nastreven. We werken op basis van ‘no cure no pay’, als uw woning niet verkocht wordt, betaalt u ook geen courtage.

Kosteloze waardebepaling

Voor meer informatie over onze werkwijze en een kosteloze waardebepaling van uw woning kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij maken graag een afspraak om bij u langs te komen en de mogelijkheden voor de verkoop van uw woning in Tilburg te bespreken.