Woning verkopen Tilburg

Woning verkopen Tilburg

Wilt u begeleiding om uw woning te verkopen in Tilburg maar wilt u hiervoor niet de hoofdprijs betalen? Dan bent u bij Witte Woning Makelaar Erik van Poppel aan het juiste adres.

Onze dienstverlening

Woning verkopen TilburgAl vanaf 0,5% courtage kunt u via ons uw woning verkopen in Tilburg. We adviseren u bij het bepalen van de waarde van uw woning waarbij we gebruik maken van onze kennis over het woningaanbod en de actuele verkoopprijzen van vergelijkbare woningen. We zorgen voor een aansprekende fotoreportage en plaatsing op de verschillende verkoop websites. Ook hebben we de beschikking over een duidelijk zichtbare en bereikbare etalage op een drukke locatie. In overleg met u zetten we de beschikbare verkoopkanalen in zoals een bord in uw tuin, plaatsing op internet, advertenties. We matchen uw woning met ons zoekbestand van potentiële kopers. De coördinatie van de verkoopkanalen en de contact met potentiële kopers nemen wij op ons.

U kunt ervoor kiezen om bezichtigingen aan ons over te laten of om zelf geïnteresseerde bezoekers rond te leiden in uw woning. Heeft iemand interesse in uw woning? Dan onderhandelen wij namens u over de prijs. Wanneer we tot overeenstemming komen zorgen wij voor de koopakte en begeleiden de ondertekening. Ook de contacten met de notaris gaan via ons. Met onze dienstverlening krijgt u de beste prijs voor uw woning zonder de stress en de zorgen die de verkoop van een woning met zijn mee kan brengen.

 

Wilt u uw woning verkopen in Tilburg? Neem dan contact met ons op.